Ismerj meg minket!

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra:

A 06 (30) 611-4415 telefonszámon, vagy emailben az info@interaktivvilag.hu címen

Tudtad-e...

... hogy az angolok mikor adnak puszit az ellenkező nem arcára?

Válasz...

Tanulói vélemények

Szuper ötlet, modern megvalósítás!
- Göldner Iván


Vélemény küldése

 

Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.
eXTReMe Tracker

Cimkék

Nyelvoktatás
Interaktív tábla
Interaktív nyelvoktatás
Nyelviskola
Baja

Interaktív tábla

Activboard

A Promethean vállalat Activboard termékét tanárok tervezték tanárok számára, hogy az osztálytermet igazi interaktív tanulási környezetté lehessen átalakítani. Az Activboard-hoz tartozik két Activpen is, amelyekkel úgy lehet írni, mintha igazi tollak lennének, de a számítógépes egér szerepét is át tudják venni. Továbbá a rendszer része  az Activstudio és az ActivInspire szoftver.

Egy tanár csak akkor elégedett a taneszközeivel, ha azzal sikereket érhet el. A sikerhez a könnyű használhatóságon kívül szükség van az időtállóságra, a sokféleségre, a diákok figyelmének lekötésére és a folyamatos kommunikációra. Erre törekszenek óráikon az Interaktív Világ Magánnyelviskola tanárai is.

A tábla kifejlesztésekor az volt a cél, hogy a mindennapi gyakorlat kiegészülhessen a technika előnyeivel. A táblához tartozó toll fogása megfelel egy hagyományos tollénak. Nem vastagabb, nem vékonyabb, nem különbözik a táblára írás eddig megszokott módjától.

A tábla a legnagyobb pontossággal és a leggyorsabb követési sebességgel rendelkezik. Felülete csillogás mentes melamime, mely ellenáll minden olyan igénybevételnek, ami egy osztályteremben előfordulhat.


Rengeteg előnye közül néhány fontosabb:

-nincs többé kevés felület a matematika tanároknak, mert a korábbi táblaképek visszalapozhatók
-nem kell vonalazni az énektanároknak
-nem kell térképet rajzolni a földrajztanároknak
-az irodalomtanároknak nem kell minden órán a vers szövegét előre felírni a verselemzéshez
-az órai munkánk, amit felírtunk nem vész el egy törléssel amint a padlóra hullik krétapor formájában, hanem elmenthető és később újra visszanézhető, akár ki is lehet nyomtatni
-nem kell a hónunk alatt egy halom taneszközt, térképet, vonalzót, szemléltető ábrát cipelni az órákra, hisz minden megtalálható a tábla szoftverében a beépített szemléltető eszközök között pl. körző, szögmérő, nagyító, dobókocka


A tanulók elveszhetnek abban a sokszínűségben, amit az új formában megjelenő általuk már nagyon is jól ismert számítógép nyújt. Ezt biztosítja az Interaktív Világ Magánnyelviskola.

 

 
RocketTheme Joomla Templates