Ismerj meg minket!

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra:

A 06 (30) 611-4415 telefonszámon, vagy emailben az info@interaktivvilag.hu címen

Tudtad-e...

... hogy az angolok miért kerülik a szemkontaktust az idegenekkel nyilvános helyen?

Válasz...

Tanulói vélemények

Szuper ötlet, modern megvalósítás!
- Göldner Iván


Vélemény küldése

 

Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
eXTReMe Tracker

Cimkék

Nyelvoktatás
Interaktív tábla
Interaktív nyelvoktatás
Nyelviskola
Baja

Interaktív tábla

Activboard

A Promethean vállalat Activboard termékét tanárok tervezték tanárok számára, hogy az osztálytermet igazi interaktív tanulási környezetté lehessen átalakítani. Az Activboard-hoz tartozik két Activpen is, amelyekkel úgy lehet írni, mintha igazi tollak lennének, de a számítógépes egér szerepét is át tudják venni. Továbbá a rendszer része  az Activstudio és az ActivInspire szoftver.

Egy tanár csak akkor elégedett a taneszközeivel, ha azzal sikereket érhet el. A sikerhez a könnyű használhatóságon kívül szükség van az időtállóságra, a sokféleségre, a diákok figyelmének lekötésére és a folyamatos kommunikációra. Erre törekszenek óráikon az Interaktív Világ Magánnyelviskola tanárai is.

A tábla kifejlesztésekor az volt a cél, hogy a mindennapi gyakorlat kiegészülhessen a technika előnyeivel. A táblához tartozó toll fogása megfelel egy hagyományos tollénak. Nem vastagabb, nem vékonyabb, nem különbözik a táblára írás eddig megszokott módjától.

A tábla a legnagyobb pontossággal és a leggyorsabb követési sebességgel rendelkezik. Felülete csillogás mentes melamime, mely ellenáll minden olyan igénybevételnek, ami egy osztályteremben előfordulhat.


Rengeteg előnye közül néhány fontosabb:

-nincs többé kevés felület a matematika tanároknak, mert a korábbi táblaképek visszalapozhatók
-nem kell vonalazni az énektanároknak
-nem kell térképet rajzolni a földrajztanároknak
-az irodalomtanároknak nem kell minden órán a vers szövegét előre felírni a verselemzéshez
-az órai munkánk, amit felírtunk nem vész el egy törléssel amint a padlóra hullik krétapor formájában, hanem elmenthető és később újra visszanézhető, akár ki is lehet nyomtatni
-nem kell a hónunk alatt egy halom taneszközt, térképet, vonalzót, szemléltető ábrát cipelni az órákra, hisz minden megtalálható a tábla szoftverében a beépített szemléltető eszközök között pl. körző, szögmérő, nagyító, dobókocka


A tanulók elveszhetnek abban a sokszínűségben, amit az új formában megjelenő általuk már nagyon is jól ismert számítógép nyújt. Ezt biztosítja az Interaktív Világ Magánnyelviskola.

 

 
RocketTheme Joomla Templates