Ismerj meg minket!

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra:

A 06 (30) 611-4415 telefonszámon, vagy emailben az info@interaktivvilag.hu címen

Tudtad-e...

... hogy minek a rövidítése a PA?

Válasz...

Tanulói vélemények

Szuper ötlet, modern megvalósítás!
- Göldner Iván


Vélemény küldése

 

Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
eXTReMe Tracker

Cimkék

Nyelvoktatás
Interaktív tábla
Interaktív nyelvoktatás
Nyelviskola
Baja

ActivStudio és ActivInspire szoftver

A ma fiatal nemzedéke, amely a multimédiás világba született már bele és figyelme csak addig köthető le, amíg egy kattintás tart a számítógépen vagy ameddig egy másik csatornára át tud váltani a televízión, egyszerűen nem fog tudomást venni rólunk, ha nem úgy igyekszünk tanítani őket, ahogy ők tanulnak. A Promethean oktató szoftverje a 21. század interaktív oktatásának irányvonalát szabja meg azzal, hogy felhasználóbarát lehetőségek és anyagok ezrei felé nyitja meg a hozzáférés útját, amelyek megragadják a tanulók képzeletét és felkeltik tudásvágyukat. Ezeket az oktató szoftvereket használja az Interaktív Világ Magánnyelviskola.

Csak érintsük az Activpen-t a táblához és máris forog bolygónk a Nap körül. Vagy kihívhatunk valakit a táblához és méressünk meg egy szöget az interaktív szögmérő használatával. Nincs szükség programozóra ahhoz, hogy ilyen friss és élénk órákat tudjunk tartani.
Több mint 22 000 kereshető forrásanyag és 1 000 óravázlat áll rendelkezésre felhasználás, mentés és ismételt felhasználás céljából.

Activstudio

Ezt a programot úgy tervezték meg, hogy a 11 és 18 év közötti korosztály figyelmét kösse le. Egy valóban interaktív környezetet teremt az osztályban. Az Activstudio által nyújtott látvány, hangok és tennivalók biztosítják, hogy tanulóink arra figyelnek majd, amire kell: a nekik tanított tananyagra. Az Activstudio eszköztára tele van olyan eszközökkel, amelyek segítségével az órai anyagot másodpercek alatt életre lehet kelteni. Az Interaktív Világ Magánnyelviskola óráin folyamatosan használjuk ezeket az eszközöket.

A kezelő  felület, azaz a “műszerfal” a szoftverrel való kapcsolat központi eleme. A felület  lehetővé teszi a flipchart táblák, eszközök, anyagok és egyéb, az Activclassroom részét képező interaktív elemek, mint például a tanulók válaszadására kifejlesztett rendszerek gyors és könnyű elérését.

A díjnyertes Activstudio program a teljesen interaktív tanórák és előadások létrehozásának komplett lehetőségét nyújtja. Ezeket az Interaktív Világ Magánnyelviskola oktatói maximálisan ki is használják.
Az Activstudio lehetőségei és előnyei:

- Író és rajzoló eszközök
– Élénk színek és változó vonalvastagság használatával rajzolhatunk, írhatunk megjegyzéseket és emelhetünk ki szövegeket a bemutató táblán, a számítógépen, vagy akár közvetlenül az MS OfficeTM dokumentumokon.
- Nagy teljesítményű előadó eszközök – Ragadjuk meg a diákok figyelmét (és tartsuk is meg) a pillanatfelvételek, rivaldafény, felfedés és nagyítás elnevezésű jellemzők segítségével.
- Interaktív oktató eszközök – Az interaktív szögmérő, vonalzó, iránytű, óra, dobókocka vagy hangfelvétel készítő eszköz segítségével ugrasszuk fel a diákokat a helyükről és foglaljuk le őket.
- Órai anyag rögzítése – Vegyük fel az egész leckét, előadást vagy találkozót digitális videó állomány formájában, amelyet hangsáv is kiegészít és az egészet CD-n vagy a hálón keresztül terjeszthetjük a későbbiekben.
- Gazdag multimédiás támogatás – Egyszerűen csak húzzuk át és engedjük el a meglévő tartalmakat, OfficeTM dokumentumokat és Powerpoint előadásokat, PDF dokumentumokat, képeket, hangokat, Flash animációkat és web-linkeket a flipchart táblákra.
- Flipchart Builder (Flipchart tábla készítő) – Rekordidő alatt elkészíthetők az órai anyagok vagy előadások olyan szerkeszthető sablonok felhasználásával, amelyek lehetővé teszik a meglévő elemek kombinálását vagy dinamikus, új flipchartok gyors elkészítését.
- Varázspálca programozás – Ámulnak a diákjaink, ha az Activpen egyetlen érintésével elrejtjük, forgatjuk vagy mozgatjuk a táblán látható tárgyakat.
- Hálózati felhasználás – Válasszunk ki egy helyet a hálózaton, ahol órai anyagainkat vagy felhasznált forrásainkat azonnal meg tudjuk osztani tanártársainkkal.
- Teljes körű számonkérés – A mellékelt kérdező mester és eseti szavazó lehetőségek felhasználásával olyan leckéket dolgozhatunk ki, amelyek lehetővé teszik az egyszerű, mégis lényegi feleltetés, értékelés elemeinek alkalmazását.

Az Activstudio segítségével hozzájuthatunk a tanítási segédanyagok könyvtárához (Resource Library) — ahol több száz kereshető grafikon, háttér, forma, hangok és képek állnak készenlétben arra várakozva, hogy a tananyagba életet leheljenek. 
 
A foglalkoztatási és értékelő sablonok széles körének révén, amelyek mind beépülnek az új Flipchart Builder-be, az órai anyag összeállítása a korábbi időszükséglet töredékét teszi ki, az eredmény pedig még a legkétkedőbb nebuló figyelmét is felkelti majd.

 
RocketTheme Joomla Templates